Создать ответ 
 
Рейтинг темы:
  • Голосов: 0 - Средняя оценка: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iso loader Note
Автор Сообщение
alimadhi Не на форуме
Пользователь
**

Сообщений: 56
Зарегистрирован: 14.05.2013
Рейтинг: 0
Сказал спасибо: 6
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщ.
Сообщение: #1
Iso loader Note
Dear Swat

1- can you change the scrolling of the game list in Iso loader APP, back it like the RC1 [Page 1 of 1,2,3,,,, etc]
Iso loader ver 0.5.0 => joystick x + analog scrolling. Tiring if there is a lot of Games.

2- can fix the game name if longer title, can't show full game name title for example :-
If you have game name like this:-
Kiss Psycho Circus - The Nightmare Child [PAL]
It will be like this in Iso loader
Kiss Psycho Cir
18.09.2014 12:35
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
SWAT Не на форуме
Администратор
*******

Сообщений: 6657
Зарегистрирован: 04.01.2005
Рейтинг: 28
Сказал спасибо: 72
Поблагодарили 621 раз(а) в 458 сообщ.
Сообщение: #2
RE: Iso loader Note
1. Just group the games to subdirectories, because I'm not sure what the pagination can really improve situation. When the games really a lot, better group them than flipping all list.
2. I can do it, but the font size will be smaller. And I get title from IP.BIN, this has only 32 symbols for it, so what "Kiss Psycho Circus - The Nightmare Child" not show full in any case.

[Изображение: barbers.png]
18.09.2014 13:34
Вебсайт Найти все сообщения Цитировать это сообщение
alimadhi Не на форуме
Пользователь
**

Сообщений: 56
Зарегистрирован: 14.05.2013
Рейтинг: 0
Сказал спасибо: 6
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщ.
Сообщение: #3
RE: Iso loader Note
(18.09.2014 13:34)SWAT писал(а):  2. I can do it, but the font size will be smaller. And I get title from IP.BIN, this has only 32 symbols for it, so what "Kiss Psycho Circus - The Nightmare Child" not show full in any case.

its same problem with xbox skins but i solved it with this below code when i select the game the title moving from the right to the left

<Menu Smooth="TRUE" Align="LEFT" Rotate="false" ShowIcon="false">
(Последний раз сообщение было отредактировано 18.09.2014 в 14:26, отредактировал пользователь alimadhi.)
18.09.2014 14:25
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
SWAT Не на форуме
Администратор
*******

Сообщений: 6657
Зарегистрирован: 04.01.2005
Рейтинг: 28
Сказал спасибо: 72
Поблагодарили 621 раз(а) в 458 сообщ.
Сообщение: #4
RE: Iso loader Note
It's not possible to fully fix, because IP.BIN has only 32 bytes for this info, so the title can be no more 32 symbols in general. Full title is simply there is not in IP.BIN in your case.
But you can little improve it (little more symbols to display) if you change the font to "arial" for this label - https://github.com/DC-SWAT/DreamShell/bl...?ts=4#L170

But sure it's not worth do it.

[Изображение: barbers.png]
(Последний раз сообщение было отредактировано 18.09.2014 в 15:14, отредактировал пользователь SWAT.)
18.09.2014 15:14
Вебсайт Найти все сообщения Цитировать это сообщение
alimadhi Не на форуме
Пользователь
**

Сообщений: 56
Зарегистрирован: 14.05.2013
Рейтинг: 0
Сказал спасибо: 6
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщ.
Сообщение: #5
RE: Iso loader Note
ok thank you
one more thing can i booting dreamshell from HDD ? without SD card ?
I have bios mod with [sd_loader_with.bios] firmware
18.09.2014 18:33
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
SWAT Не на форуме
Администратор
*******

Сообщений: 6657
Зарегистрирован: 04.01.2005
Рейтинг: 28
Сказал спасибо: 72
Поблагодарили 621 раз(а) в 458 сообщ.
Сообщение: #6
RE: Iso loader Note
For now only sd_loader_with.bios can pass Holly BIOS protection and keep enabled IDE interface.

[Изображение: barbers.png]
18.09.2014 18:55
Вебсайт Найти все сообщения Цитировать это сообщение
alimadhi Не на форуме
Пользователь
**

Сообщений: 56
Зарегистрирован: 14.05.2013
Рейтинг: 0
Сказал спасибо: 6
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщ.
Сообщение: #7
RE: Iso loader Note
(18.09.2014 18:55)SWAT писал(а):  keep enabled IDE interface.

what you mean about this ?

anther things
1- resident evil 2 never work
2- alone in the dark Pal ver freezing at start game and NTSC ver. freezing at starting game if memory card plugged, and without memory card skip start game but freezing at plug memory card with 12 block free massage
3- if i plugged momory card and starting the dreamcast Iso loader will never load any game when i select gdi file for running game got freezing or got massage the console will reboot after 10s
18.09.2014 19:26
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
SWAT Не на форуме
Администратор
*******

Сообщений: 6657
Зарегистрирован: 04.01.2005
Рейтинг: 28
Сказал спасибо: 72
Поблагодарили 621 раз(а) в 458 сообщ.
Сообщение: #8
RE: Iso loader Note
DC check the BIOS and if it has *not right* checksum then IDE interface will disabled by hardware. This is console protection.

1. It's a WinCE game and then use MMU (not supported yet).
2. Yes this game has problems and I still don't know the reason.
3. You mean hot swap?

[Изображение: barbers.png]
(Последний раз сообщение было отредактировано 18.09.2014 в 21:10, отредактировал пользователь SWAT.)
18.09.2014 21:10
Вебсайт Найти все сообщения Цитировать это сообщение
alimadhi Не на форуме
Пользователь
**

Сообщений: 56
Зарегистрирован: 14.05.2013
Рейтинг: 0
Сказал спасибо: 6
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщ.
Сообщение: #9
RE: Iso loader Note
(18.09.2014 21:10)SWAT писал(а):  DC check the BIOS and if it has *not right* checksum then IDE interface will disabled by hardware. This is console protection.

1. It's a WinCE game and then use MMU (not supported yet).
2. Yes this game has problems and I still don't know the reason.
3. You mean hot swap?

I still don't know what you mean about IDE interface Sad , My hdd running with console power on first time

about #3
I should remove the Memory card from the controller before powering on for running the game Smile
18.09.2014 21:41
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
SWAT Не на форуме
Администратор
*******

Сообщений: 6657
Зарегистрирован: 04.01.2005
Рейтинг: 28
Сказал спасибо: 72
Поблагодарили 621 раз(а) в 458 сообщ.
Сообщение: #10
RE: Iso loader Note
Your HDD connected to IDE interface, without it HDD can't work.

3. Really strange, thanks for report.

[Изображение: barbers.png]
19.09.2014 07:55
Вебсайт Найти все сообщения Цитировать это сообщение
blackoff Не на форуме
Пользователь
**

Сообщений: 31
Зарегистрирован: 19.01.2015
Рейтинг: 0
Сказал спасибо: 5
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщ.
Сообщение: #11
RE: Iso loader Note
есть похожая проблема как автора темы ,в русских темах чего то не нашел ,если есть тема и решение ткните

при большом списке игр пролистать список и поймать нужную папку очень проблематично,сумасшедшая скорость даже при легком нажатии ,есть ли возможность модифицировать настройки iso loader что бы список пролистывался пошагово относительно статичного курсора (курсор стоит в середине списка ,а стрелками d-pad листается список) ,либо например по d-pad проматывался далее вниз или вверх ,как например в том же проводнике или тотал командер при пролистывании стрелками клавиатуры .
создавать кучу дополнительных папок тоже не охота ...

HKT-3030,bios mod,ide mod
(Последний раз сообщение было отредактировано 26.05.2016 в 02:53, отредактировал пользователь blackoff.)
26.05.2016 02:30
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
SWAT Не на форуме
Администратор
*******

Сообщений: 6657
Зарегистрирован: 04.01.2005
Рейтинг: 28
Сказал спасибо: 72
Поблагодарили 621 раз(а) в 458 сообщ.
Сообщение: #12
RE: Iso loader Note
Нет таких настроек. Разделяй большой список на группы просто. По алфавиту или по жанру.

[Изображение: barbers.png]
26.05.2016 10:22
Вебсайт Найти все сообщения Цитировать это сообщение
Создать ответ 


Похожие темы
Тема: Автор Ответов: Просмотров: Посл. сообщение
  Sega Smash Pack Echelon loader Dreamcast aldair 0 1593 07.12.2019 19:49
Посл. сообщение: aldair
  Dreamshell Boot Loader and VMU manager whschimmel 1 2422 20.07.2019 13:02
Посл. сообщение: SWAT
  DreamShell stuck at boot loader screen kitsunee2 3 3328 17.01.2019 21:11
Посл. сообщение: megavolt85
  Cannot load ISO Loader.klf newest build from github Toe-Knee 8 8127 06.05.2018 14:14
Посл. сообщение: megavolt85
  NOTE: kof 2000 using vga in Dreamshell does not work. aldair 3 6294 15.06.2017 07:20
Посл. сообщение: Turbokat
  Games not working in ISO Loader (Github). Turbokat 8 11653 13.05.2017 14:47
Посл. сообщение: megavolt85
Кирпич ISO Loader Crashes HSlick 5 9525 19.10.2015 09:51
Посл. сообщение: SWAT
  ISO Loader whit mouse wheel support? oliXon 8 16607 07.07.2015 11:30
Посл. сообщение: SWAT
  how to Launch CDI image in ISO Loader alimadhi 9 18760 18.09.2014 15:05
Посл. сообщение: SWAT
  info about iso loader compatibility and gd ripper Dream88 10 28585 06.08.2014 16:03
Посл. сообщение: SWAT

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)