Создать ответ 
 
Рейтинг темы:
  • Голосов: 0 - Средняя оценка: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Convert CDI/GDI in ISO with CDDA
Автор Сообщение
fafadou Не на форуме
Продвинутый
***

Сообщений: 345
Зарегистрирован: 07.03.2017
Рейтинг: 1
Сказал спасибо: 341
Поблагодарили 14 раз(а) в 12 сообщ.
Сообщение: #41
RE: Convert CDI/GDI in ISO with CDDA
I did. It works well but without cdda it's not necessary to change the format in gdi. the .iso is easier. Thanks for your patch :-).
(Последний раз сообщение было отредактировано 04.02.2019 в 16:17, отредактировал пользователь fafadou.)
04.02.2019 16:16
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
fafadou Не на форуме
Продвинутый
***

Сообщений: 345
Зарегистрирован: 07.03.2017
Рейтинг: 1
Сказал спасибо: 341
Поблагодарили 14 раз(а) в 12 сообщ.
Сообщение: #42
RE: Convert CDI/GDI in ISO with CDDA
I try to convert sturmwind in gdi and opt, finally I patch it for ide.

I have black screen after the memory card check...
06.02.2019 02:44
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
megavolt85 На форуме
Супермодератор
******

Сообщений: 2070
Зарегистрирован: 24.03.2012
Рейтинг: 25
Сказал спасибо: 122
Поблагодарили 613 раз(а) в 432 сообщ.
Сообщение: #43
RE: Convert CDI/GDI in ISO with CDDA
sturmwind have few protections

HKT-3030, Bios mod, SD mod, VGA internal mod, G1ATA mod, Region changer mod, PSU mod
06.02.2019 03:50
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
fafadou Не на форуме
Продвинутый
***

Сообщений: 345
Зарегистрирован: 07.03.2017
Рейтинг: 1
Сказал спасибо: 341
Поблагодарили 14 раз(а) в 12 сообщ.
Сообщение: #44
RE: Convert CDI/GDI in ISO with CDDA
Yeah, you're right but it runs with dreamshell RC3, and I hope trying a new format will be helpfull for RC4, but it looks not...
Do you have any idea why ?
With sd card I have only a black screen

I patch the game for ide (replace E4745FA0 -> EC745FA0 in 1ST_READ.BIN I found only 1 occurence maybe there is more ? dragoncity ?) Maybe I kept a protections that was remove...
Then set loader 0x8c000100, boot via IP.BIN and OS homebrew
with ide.bin 0.6.1 in gdi and opt format dma or not, cdda or not, synchro true (when attempt in dma), 16 or 8
with ide.bin 0.6.3 gdi and opt nodma, no cdda synchro 16 or 8

and black screen in loading after checking memory card menu.

It's strange for because the 0.6.3 is very smaller than ide.bin from dreamshell RC3.

Maybe with 0.6.6x beta I didn't try. Or else it's possible to run the ide.bin from RC3 to RC4 ?


I think there is something that could help you in this RC3 ide.bin there was remove or changed in RC4 ide.bin.
06.02.2019 13:19
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
Создать ответ 


Похожие темы
Тема: Автор Ответов: Просмотров: Посл. сообщение
  [DC] Tutorial: Neo4All game + + + CDDA SelfBoot aldair 3 9079 13.07.2019 14:33
Посл. сообщение: aldair
  Neo4all + CDDA-GDEMU version aldair 0 764 30.11.2018 15:05
Посл. сообщение: aldair
  NEOGEOCD + CDDA with NEO4ALL selfboot aldair 0 713 28.11.2018 19:40
Посл. сообщение: aldair
Баг FIX Games Work in SD+CDDA and NOT in IDE+CDDA dragoncity 14 6645 29.09.2018 09:25
Посл. сообщение: gng4
  A strange question about modifying cdda music kof888 1 1157 31.08.2018 04:02
Посл. сообщение: kof888
Лампочка Convert PCB Controller VA1 to VA0 dragoncity 7 4657 02.03.2018 19:16
Посл. сообщение: dragoncity
Информация Convert Homebrew BIN+CUE for Dreamshell dragoncity 12 7246 19.02.2018 18:44
Посл. сообщение: dragoncity
  Mortal Kombat Gold Dreamcast: SD Card 100% CDDA! aldair 0 2057 02.01.2018 14:22
Посл. сообщение: aldair
  Help needed: Convert US-NTSC PSU to PAL (110V to 240V) jacobsson 6 6335 07.06.2017 17:24
Посл. сообщение: dragoncity
  Cdi convert to iso aldair 1 3210 08.11.2016 21:37
Посл. сообщение: GAM3RBAY

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)